Vařená Kukuřice 3kg

Kukuřice skvělá nástraha i návnada kaprovitých ryb.

Skladem
Kód: 44
Značka: Lukáš Pavlík
80 Kč
Kategorie: Vakuovaná kukuřice
Záruka: 6 Měsíců
Hmotnost: 3 kg

Vařený jednodruhový partikl

! Vynikající pro přímé vnadění, nebo jako přísada !

 

Charakteristika:  Jde o 48 hodin máčená celá zrna žluté kukuřice bez jakékoliv přidané příchutě, jen v přírodním - naturál stavu. Zrna jsou přirozeně konzervovaná. Směs má příjemnou, typickou vůni po vařené kukuřici.

Takto upravená surovina má vysokou krmnou a především vnadící hodnotu, jelikož vařením dojde ke zmazovatění škrobu - rozloží se obal škrobového zrna. Zrna jsou pak velmi dobře stravitelná a ve vodě rychle a snadno vypouští své přirozené aromatické látky, než klasické, neupravené zrno, a to díky narušení buněčných stěn vysokou teplotou při vaření. 

Naše vařená kukuřice není v nálevu, takže kupujete jen semena a ne vodu !

Možnosti použití: Vařená kukuřice je výbornou přísadou do krmítkových směsí, nebo method mixů. Udělá v nich hrubou strukturu a zároveň je spojí do hutných koulí, které se ve vodě dobře rospadají. Dá se použít i na přímé vnadění. Výborné na závody, kde je vnadění partiklem povoleno nebo pro masivní vnadění na kapry a amury. 

Dobrý tip:  Zalejte vařenou kukuřici horkou melasoudobře promíchejte a nechte alespoň 24 hodin uležet. Poté přebytečnou melasu slejte, prosypejte některou z krmítkových směsí, opět dobře promíchejte až vznikne tuhá směs, kterou použijte buď na krmné koule, nebo do krmítek

Vařenou kukuřici zbožňují také Amuři a proto ji intenzivně vyhledávají, jakmile ucítí její vůni ve vodě. Dá se použít pro přímé vnadění raketou nebo do PVA, které nerozpouští.

Skladování a spotřeba:  Naše vařená kukuřice je konzervována. Uchovávejte ji v temnu a v chladu. Po delší dobu nejlépe do 12 °C ( cca 6 měsíců ). Do 20 °C - krátkodobě ( cca 2 - 3 měsíce ). Po otevření spotřebujte do cca 3 - 4 týdnů - záleží na podmínkách skladování, teplotě, znečištění při nabírání, atd. ( nebo zamrazte ). Zabraňte přímému slunečnímu svitu na partikl.

Spotřebujte nejlépe do konce rybářské sezóny, jinak doporučuji cca do 6 měsíců, při správném skladování. Pro dlouhodobé skladování, víc jak půl roku, možno zamrazit, pak vydrží relativně neomezeně. 

Dobrá rada: Pokud vám začne v teple náhodou vařená kukuřice kvasit, nevyhazujte ji, pro ryby není zkažená. Kvašené krmné suroviny přitahují ryby ještě víc než čerstvé. Zkrmte ji však při nejbližší příležitosti rybám.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení